Ателие за изработка на уникални авто салони, мото седалки, домашни гарнитури, сепарета за заведения, седалки за моторници, цялостен интериор за кабината на влекачи, гюруци за кабриолети, седалки за самолети и много други.

Авто и Мото

- авто тапицерски услуги
- мото тапицерски услуги
- кабрио тапицерски услуги

Next

Апликиране

- авто апликиране
- мото апликиране

Next

Фолиране

- фолиране автоскъкла
- фолиране стъкла сгради

Next

Тапицер

- домашен тапицер
- тапицер заведения

Next

Проекти

- BMW E34 Hello Kitty
- Cadilac Eldorado
- Scania R500
- BMW E39 Army Black & White
За повече снимки посетете нашата facebook страница.

Next

Контакти

България, София, Дървеница
улица Проф. Стоян Киркович 5
или ни посетете на нашата facebook страница
gsm - 0877777716